Go to top

Clienten

Contact

Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ervaringen | reviews

Geef uw mening op Zorgkaart Nederland. Wij werken continue aan het verbeteren van onze dienstverlening. Uw mening is belangrijk voor ons! U vindt ons op Zorgkaart Nederland via onderstaande links:

2018

In 2018 hebben de patiënten die bij Sprink een behandeling hebben gevolgd dit beoordeeld met een 8.6. Aan het eind van elke behandeling wordt gevraagd aan de patiënt of zij anoniem een beoordeling willen invullen, hiervoor gebruiken we een vragenlijst genaamd de Consumer Quality Index (CQI)

Met de Consumer Quality Index (CQI) wordt de kwaliteit van zorg vanuit het perspectief van patiënten gemeten. Het is een gestandaardiseerde methodiek voor het meten van ervaringen van patiënten met de zorg. De anonieme informatie die we hieruit halen, gebruik we voor kwaliteitsverbetering, zorginkoop en monitoren van de zorg.

2017

Om onze dienstverlening te verbeteren hebben wij in 2017 een klantbelevingsonderzoek uitgevoerd met inzet van de technologie van On-Site. Bij deze techniek wordt gebruik gemaakt van een tablet voorzien van vragenlijsten. In onderstaande grafieken vindt u de resultaten van dit onderzoek. Deze gegevens worden jaarlijks samengevat en dagelijks biedt de On-Site tablet mogelijkheden tot het invullen de vragenlijsten. 

Resultaten tevredenheidsonderzoek:

Vragen of opmerkingen
Heeft u vragen of opmerkingen? Neemt u dan contact met ons op via T 088 – 230 4510 of stuurt u een e-mail naar info@sprink.nl.
 

Dáárom Sprink:

  • Snel weten waar u aan toe bent, korte wachttijden
  • Eén vaste behandelaar tijdens uw behandeling
  • Deskundige behandeling volgens de laatste nieuwe inzichten 
  • Vrijblijvend adviesgesprek met één van onze hoofdbehandelaren
  • U heeft zowel persoonlijk contact als online en/of telefonisch
  • Vestigingen in Rotterdam en omstreken en de Zuid-Hollandse eilanden 
  • Vergoed door zorgverzekeraar

Lid van:

GGZ NederlandHarmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de ZorgsectorKwaliteit in Basis GGZ