Go to top

Clienten

Familie

Contact

Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ondersteuning

Naastbetrokkenen vormen het belangrijkste steunsysteem. Zij kennen de cliënt het beste en worden dag in dag uit geconfronteerd met vragen en problemen die antwoorden en oplossingen behoeven. Sprink heeft een ondersteuningsaanbod voor naastbetrokkenen:

Familievertrouwenspersoon

Voor informatie, advies, begeleiding en bemiddeling kunt u contact opnemen met een familievertrouwenspersoon. De familievertrouwenspersoon zet zich in voor een zo goed mogelijke samenwerking tussen de instelling, het behandelteam en de naaste.

Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond

Als u met huiselijk geweld te maken heeft, is het begrijpelijk dat u soms niet precies weet wat u moet doen. De situatie veranderen, maar hoe? Bij de organisatie Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond werken gespecialiseerde hulpverleners die u kunt benaderen voor een luisterend oor en voor advies en/of informatie.

KOPP/KVO groepen

Opgroeien in een gezin waar één of beide ouders psychische of verslavingsproblemen heeft, is niet altijd even gemakkelijk. Youz organiseert KOPP/KVO groepen. Deze groepen richten zich op jongeren van ouders met psychische en/of verslavingsproblematiek. Onder andere door inzicht te creëren in emoties die de jongeren hebben, handvatten mee te geven hoe zij hier mee om kunnen gaan, de weerbaarheid van de jongeren versterken en hun kennis te vergroten van de problematiek van hun ouders.

Zus en Zo anoniem online zelfhulpprogramma

Zus en Zo is een anoniem online zelfhulpprogramma bedoeld voor familie en omgeving. Als iemand in uw directe omgeving psychische klachten heeft, verandert uw leven ook. Hoe dit verandert is voor iedereen anders. In deze online training staan we stil bij hoe het voor u is. U kunt zich anoniem aanmelden voor de training en direct beginnen.

Dáárom Sprink:

  • Snel weten waar u aan toe bent, korte wachttijden
  • Eén vaste behandelaar tijdens uw behandeling
  • Deskundige behandeling volgens de laatste nieuwe inzichten 
  • Vrijblijvend adviesgesprek met één van onze hoofdbehandelaren
  • U heeft zowel persoonlijk contact als online en/of telefonisch
  • Vestigingen in Rotterdam en omstreken en de Zuid-Hollandse eilanden 
  • Vergoed door zorgverzekeraar

Lid van:

GGZ NederlandHarmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de ZorgsectorKwaliteit in Basis GGZ