Go to top

Clienten

Familie

Contact

Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Familiecafé

U heeft een familielid, partner, of vriend(in) met psychische problemen. Bijvoorbeeld een depressie, angsten, schizofrenie of een verslaving. Dat kan uw eigen leven aardig op zijn kop zetten. Misschien heeft u praktische vragen, twijfels of bent u verdrietig of boos. Wij begrijpen dat en willen u graag steunen. Daarom is er iedere maand een Familiecafé. Dit café is opgezet door familie en voor familie.

Goed gevoel

Bij het Familiecafé ontmoet u mensen die hetzelfde meemaken. U kunt vragen stellen of steun krijgen. Er is niet alleen aandacht voor de minder leuke dingen, maar ook voor de leuke dingen. Onze ervaring is dat veel familieleden zichzelf wegcijferen. U leert daar hoe u goed voor uzelf kunt zorgen. De meeste mensen gaan daarom na afloop met een goed gevoel naar huis.

Maandelijks een gratis bijeenkomst

Maandelijkse is er een gratis bijeenkomst in Hoogvliet (deelgemeente van Rotterdam). We bespreken iedere keer een onderwerp. De bijeenkomsten starten weer in september. Vanaf 18.30 uur de koffie klaar. We beginnen om 19.00 uur en eindigen om 21.00 uur. tussendoor is er pauze en na afloop is er tijd om nog gezellig na te praten. De locatie staat wordt nog bekend gemaakt.

Aanmelden niet nodig en neem gerust iemand mee

Misschien vindt u het moeilijk om het Familiecafé te bezoeken. Neem daarom gerust iemand mee, als dit het makkelijker voor u maakt. U hoeft zich niet vooraf aan te melden en bent van harte welkom. Loop daarom gerust binnen!

Dáárom Sprink:

  • Snel weten waar u aan toe bent, korte wachttijden
  • Eén vaste behandelaar tijdens uw behandeling
  • Deskundige behandeling volgens de laatste nieuwe inzichten 
  • Vrijblijvend adviesgesprek met één van onze hoofdbehandelaren
  • U heeft zowel persoonlijk contact als online en/of telefonisch
  • Vestigingen in Rotterdam en omstreken en de Zuid-Hollandse eilanden 
  • Vergoed door zorgverzekeraar

Lid van:

GGZ NederlandHarmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de ZorgsectorKwaliteit in Basis GGZ