Go to top

Clienten

Familie

Contact

Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Informatie over patiënt

Zonder toestemming van de patiënt kunnen wij geen informatie verstrekken. De patiënt maakt de keuze of u betrokken en geïnformeerd mag worden over de behandeling.

In behandeling?

Zonder toestemming van de patiënt is het niet mogelijk om informatie te verstrekken of een patiënt in behandeling is (geweest).

Toestemming patiënt voor het delen van informatie

Tijdens de eerste afspraak wordt vastgelegd of en welke informatie met familieleden en omgeving gedeeld mag worden. Indien de patiënt geen toestemming geeft voor het verstrekken van informatie dan ontvangen familieleden en naastbetrokkenen geen persoonsgebonden informatie.

Een aanspreekpunt

Als de patiënt heeft aangegeven dat de informatie gedeeld mag worden met familieleden en betrokkenen, krijgt u een aanspreekpunt binnen Sprink. U weet dan waar u terecht kunt voor vragen over uw familielid, partner of vriend(in).

Vertrouwelijke informatie van een betrokkene/familielid

Als een hulpverlener vertrouwelijke informatie krijgt van een betrokkene of een familielid, behandelt hij deze informatie ook zo. Hij geeft deze informatie niet zonder toestemming aan de patiënt. Als de informatie directe invloed heeft op de wijze van hulpverlenen, vraagt de hulpverlener of de informatie in het dossier mag worden opgenomen. Indien de betrokkene of het familielid dit weigert, maakt de hulpverlener een niet-herleidbare aantekening in het dossier.

Dáárom Sprink:

  • Snel weten waar u aan toe bent, korte wachttijden
  • Eén vaste behandelaar tijdens uw behandeling
  • Deskundige behandeling volgens de laatste nieuwe inzichten 
  • Vrijblijvend adviesgesprek met één van onze hoofdbehandelaren
  • U heeft zowel persoonlijk contact als online en/of telefonisch
  • Vestigingen in Rotterdam en omstreken en de Zuid-Hollandse eilanden 
  • Vergoed door zorgverzekeraar

Lid van:

GGZ NederlandHarmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de ZorgsectorKwaliteit in Basis GGZ